Wednesday 7 October 2015

YALE deschide portile pentru Assa Abloy

Client
Assa Abloy

Produse

Yale ERP 16VF
Electrostivuitor in 4 roti
Capacitate 1600 kg
Yale ERC 25VG
Electrostivuitor in 4 roti
Capacitate 2500 kg, anvelope superelastice
Yale MP18
Transpaleta electrica fara catarg
Capacitate 1800 kg



Clientul
Centrul national de distributie pentru Assa Abloy, cel mai mare furnizor global in solutii inteligente de inchidere - deschidere a usilor.

Solicitarile privind manipularea marfurilor
Centrul de distributie de 11.148,37 mp gazduieste 8000 de locatii pentru paleti cu un stoc de peste 7500 de unitati, de la cilindri pentru rame mici de usa pana la sisteme mari de incuietori UPVC cu mai multe puncte de prindere care au o lungime mai mare de 1.82 m.

Mark Beresford, General Manager al centrului national de distributie Assa Abloy din Wolverhampton, UK a declarat: "Odata cu o gama atat de diversificata de produse vin si multe cerinte privind manipularea acestora. Era esential sa avem o flota de echipamente care sa se poata preta pentru paleti si colete de diferite marimi. Dar aveam, de asemenea, nevoie si de flexibilitate si de siguranta ca flota va fi utilizata eficient."

Solutia
Pachetul propus de Yale acoperea toate aspectele in ceea ce privea managementul flotei, fara costuri ascunse. Includea un program de schimbare a anvelopelor, full service, rapoarte lunare KPI si intalniri regulate de analiza pentru a se stabili daca in continuare flota indeplinea cerintele clientului pe masura ce afacerea crestea si pentru a se face modificarile necesare in concordanta cu solicitarile acestuia.

Noua generatie de stivuitoare electrice contrabalansate
In cadrul flotei de 15 echipamente exista doua electrostivuitoare Yale VF, cel mai usor de manevrat stivuitor electric in 4 roti disponibil in prezent. Echipamentul asigura o raza de giratie comparabila cu cea oferita de multe electrostivuitoare in 3 roti pe piata. Cele doua electrostivuitoare cu capacitati de ridicare de 1600 kg sunt utilizate in zona "Goods In" pentru descarcarea produselor din 3 containere pe zi.
Mark a adaugat: "Electrostivuitorul Yale VF este un echipament exceptional. Este foarte confortabil pentru operator si este foarte usor de manevrat, in special in spatii inguste, ceea ce este vital pentru sectorul nostru "Goods In" unde spatiul reprezinta un lux."

Puterea flotei
Flota Assa Abloy include de asemenea un electrostivuitor model VG cu capacitate de ridicare de 2500 kg si anvelope superelastice si patru transpalete electrice fara catarg model Yale MP18 cu capacitate de ridicare de 1800 kg, utilizate pentru a manipula colete de dimensiuni reduse si pentru a le depozita in zona de triaj / expediere.



Confortul operatorului
Noua generatie de electrostivuitoare Yale au fost proiectate astfel incat confortul operatorului sa fie pe primul loc, acest lucru contand foarte mult in decizia de cumparare luata de catre Assa Abloy.
Scaunul ajustabil dotat cu optiune de pivotare ii permite operatorului sa gaseasca o pozitie confortabila atunci cand utilizeaza echipamentul, iar accesul usor pe echipament, prevazut cu trei trepte, reduce oboseala stivuitoristului.

Eficienta energetica - un standard
"Eficienta energetica a reprezentat un considerent major in identificarea flotei care indeplineste cel mai bine cerintele noastre. Eficienta energetica asigura atat o reducere a costurilor cat si beneficii importante asupra mediului inconjurator," a declarat Mark.
Assa Abloy utilizeaza tehnologia Yale privinf echilibrul energetic, de altfel cel mai bun de pe piata, asigurand in acelasi timp productivitate competitiva. Toate electrostivuitoarele Yale au fost configurate dupa setarile eLo pentru a maximiza durata de viata a bateriei. 
Totodata, noile redresoare de inalta frecventa HF au fost instalate in centrul de distributie astfel incat procesul de incarcare este semnificativ mai eficient si contribuie la reducerea costurilor de electricitate.

No comments:

Post a Comment