Monday 9 November 2015

Noul Yale Rider pallet truck - mai multa productivitate in transportul paletilor, in aplicatii tip heavy-duty

      Noul pallet truck MP20-25T lansat de Yale completeaza seria echipamentelor pentru transportul paletilor. Aceste transpalete electrice sunt destinate aplicatiilor de tip heavy duty.

   Accesul usor si scaunul reglabil asigura un mod de lucru confortabil, avand ca rezultat o productivitate imbunatatita. Creat pentru a transporta marfuri pe diferite distante, acest echipament asigura cicluri rapide si niveluri remarcabile de tranzit. Pozitia laterala a scaunului ofera o vizibilitate excelenta in ambele directii de mers in timp ce sezutul reglabil permite operatorului sa stea jos, sa se sprijine sau sa stea in picioare, oferind astfel flexibilitate maxima.

    In plus, latimea ingusta a sasiului permite transpaletei sa se pozitioneze, sa incarce si sa descarce paleti in cele mai restranse spatii si chiar sa intoarca in interiorul containerelor sau a camioanelor.

     Echipamentul MPT a fost proiectat pentru a opera eficient in urmatoarele aplicatii:
- incarcarea si descarcarea marfurilor in/din camion;
- transportul marfurilor paletizate pe distante lungi;
- activitati ce presupun mai multe schimburi de tura.

    Caracteristici de productivitate:
- controlul eficient asupra progresivitatii vitezei si reducerea acesteia la viraje este asigurata prin controller-ul Combi MOSFET;
- franarea automata si sistemul anti-roll back reprezinta un standard si asigura siguranta in aplicatiile in rampa;
- rotile de incarcare in tandem permit manipularea unor vaste tipuri de incarcaturi si sunt ajustabile in functie de tipul suprafetelor de lucru, pentru operatiuni mai precise si line.
  
  In functie de capacitatea de ridicare, aceste transpalete electrice tip heavy-duty se comercializeaza in doua variante: 2000 kg si 2500 kg. Ele sunt echipate cu baterii de tractiune de 24V/465Ah.

  Pentru mai multe detalii, puteti accesa link-ul urmator:  


No comments:

Post a Comment